Takoja

ANTROPOSOFINEN KULTTUURILEHTI

Takoja on antroposofinen kulttuurilehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1973. Takoja julkaisee laaja-alaisesti tieteitä, taiteita, uskontoa ja ihmisen henkistä kasvua käsitteleviä artikkeleita ja katsauksia. Myös taloutta ja politiikkaa käsittelevät tekstit ovat tervetulleita.

Kriisien keskellä kamppailevassa maailmassa Takoja on kanssatutkija, joka rikastuttaa ja monipuolistaa käsitystämme ihmisestä, kulttuurista ja yhteiskunnasta. Takoja seuraa antroposofisten virikkeiden kehitystä maailmassa ja puhuttelee ihmisiä heidän arkikokemuksensa tasolla.

Tilaa Takojan irtonumero tai vuosikerta »

J. Kananen

PÄÄTOIMITTAJAN ESITTELY

Olen valtiotieteen tohtori ja sosiaalipolitiikan dosentti. Olen toiminut opettajana ja tutkijana eri yliopistoissa vuodesta 2004 lähtien. Tutkimustyöni on painottunut sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja inhimillisen hyvinvoinnin kysymyksiin. Näistä aiheista olen kirjoittanut lukuisia tieteellisiä artikkeleita ja kirjoja. Olen ollut erityisen kiinnostunut pohjoismaisesta hyvinvointimallista, sen historiasta, nykytilasta ja tulevaisuudesta. Työssäni antroposofia ja Rudolf Steinerin ihmiskäsitys on toiminut tärkeänä inspiraation lähteenä.

Johannes Kananen

Katso koko toimituskunnan esittely tästä »

Aikaa seuraavan TAKOJAN ilmestymiseen

Päivä
Tunti
Minuutti
Sekunti
SAL logo1