, ,

Joosef Arimatialainen ja Pyhän Graalin tie

27,00 

Judith von Halle

150 sivua,

suom. Kaarina Heimsch

ISBN 978-952-5507-55-3

1. p. 2013

Kirja tarjoaa syvällisen näkymän Euroopan varhais­kristilliseen mysteerihistoriaan ja valaisee alkuperustan luomista esoteeriselle kristinuskolle läntisessä Euroopassa Etelä-Galliasta aina Irlantiin saakka.

Joosef Arimatialaisen henkinen tehtävä muodostaa yhden osan Euroopan kristinuskon perustan valmistamista. Hän kantaa Kristuksen henkistynyttä, eterisoitunutta ”Graalin verta” Länsi-Eurooppaan suorittaen sen avulla tärkeillä paikoilla ”maanvihkimisiä”, jotka luovat kristinuskon vastaanottamiselle otollista maaperää. Evankelista Johanneksen henkinen tehtävä Efesoksessa muodostaa toisen puolen tätä valmistamista: Johannes suorittaa itäisessä Euroopassa vanhalla mysteeripaikalla “hengenvihkimisen”, niin että Kristuksen olemuksen kosminen Logos-puoli voidaan ymmärtää.

Kirjassa on myös koskettava kuvaus Maria Magdaleenan tehtävästä johanneslaisen kristinuskon valmistajana Efesoksen ulkopuolella.

Saatesanoissa ja esipuheessa Judith von Halle selvittää kirjansa syntyä, mikä on tapahtunut hänen omien henkisten havaintojensa sekä Rudolf Steinerin antaman tiedon perustalta.

Shopping Cart
Scroll to Top