,

Entiset elämät ja nykyisyys. Toisistaan poikkeavia näkemyksiä jälleensyntymisestä ja kohtalosta

19,50 

Nothart Rohlfs (toim.)

155 sivua,

ISBN 952-5507-04-1

1. p. 2004

Yhä useammat ihmiset pitävät jälleensyntymisen ja kohtalon ajatusta varteenotettavana mahdollisuutena. Viime aikoina on alettu myös käyttää erilaisia tekniikoita omakohtaisen jälleensyntymismuistin herättämiseksi. Nämä menetelmät herättävät kysymyksiä ja luovat tarpeen syventää näkemystä reinkarnaation ja karman luonteesta.
Tähän kirjaan sisältyy yhdeksän puheenvuoroa, jotka edustavat erilaisia lähestymistapoja. Esillä on mm. kristillisen uskon näkökulma, takauttavan reinkarnaatioterapian ja hypnoosin näkökulma sekä Rudolf Steinerin karmatutkimuksen yksilöllinen soveltaminen.
Kirjan tarkoituksena on tarkastella monimuotoisesti ­jälleensyntymisen ja kohtalon kysymyksiä sekä antaa ­virikkeitä omakohtaisen ajattelevan ja havainnoivan suhteen luomisek­si näihin asioihin – uusia dogmeja tai kiteytyneitä oppeja ei tällä alueella varmaankaan kaivata.Kristinusko ja jälleensyntyminen · Elämä karmasta tietoisena – haaste nykyajan ihmiselle · Miten harjoitan karmatutkimusta Rudolf Steinerin tapaan? · Takauttamis- ja reinkarnaatioterapia – mistä on kysymys ja mikä siinä on tärkeää? · Itseytensä kokeminen ja kohtalonsa tiedostaminen · Reinkarnaatio – onko siitä todisteita? · Heräävä reinkarnaatiomuisti ja sen vaaliminen · Reinkarnaatio ja pedagogiikka

Shopping Cart
Scroll to Top