,

Anteeksiantamisen henkinen merkitys

28,00 

Suomentanut Anja Eklund-Schöpper ja Annikki Kiefer

217 sivua

ISBN 978-952-5507-87-4

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Milloin todellinen anteeksiantaminen on mahdollista? Mitä se on psykologisesta, mitä henkisestä näkökulmasta katsottuna? Mitkä ovat sen sosiaaliset ja kohtalolliset vaikutukset?

Sergei O. Prokofjev käsittelee useiden esimerkkien valossa anteeksiantamisen ulottuvuuksia suhteessa ihmisen korkeampaan minään sekä tienä Kristuksen luo.

Anteeksiantamisen kyvyn kehittäminen edellyttää suvaitsevaisuuden harjoittamista ja kykyä eläytyä itselleen vieraisiin näkemyksiin ja suhtautumistapoihin.

Prokofjev kuvaa Rudolf Steinerin antroposofisen hengentutkimuksen perustalta kehitystietä, joka mahdollistaa ihmisen korkeamman minän voimien vähittäisen vapautumisen yhteydessä arkipäivän elämän syvään kohtaamiseen.

 

Sergei O. Prokofjev (1954–2014) syntyi Moskovassa. Siellä hän opiskeli maalausta ja taidehistoriaa. Hän julkaisi ensimmäisen antroposofisen, Rudolf Steinerin elämää käsittelevän teoksensa 1982 asuessaan vielä Neuvostoliitossa. Sergei O. Prokofjev oli tuottelias antroposofinen kirjailija sekä puhuja, vuosina 2001–2013 Yleisen antroposofisen seuran johtokunnan jäsen.

Shopping Cart
Scroll to Top